Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Cursuri schi alpin, schi de tura, escalada pe gheata
50 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
SC Itinerar fără limite SRL organizează cursuri de schi alpin, schi de tură şi escaladă pe gheaţă, atât în ţară, cât şi în străinătate, la cererea clienţilor, cu instructori ce au un bogat palmares sportiv în domeniul schiului de tură, schiului alpin şi alpinismului dar şi în salvare montană, atât la nivel naţional, cât şi internaţional.

Pentru şcoala de schi alpin tariful este de 50 de lei/oră, iar închirierea echipamentului este de 30 de lei/persoană/zi. La o tura de schi de tură, tariful este de 65 de lei/zi/persoană, si pentru scoala este de 50 de lei pe zi, iar închirierea echipamentului de schi de tură (piei de focă, clăpari de tură şi schiuri de tură) costă 30 de lei/persoană/zi.

La escaladă pe gheaţă, echipamentul tehnic de închiriat (colţari, bocanci de tură, piolet de gheaţă, ciocan de gheaţă, cască, ham libero, carabiniere, grigri şi coardă) va fi la tariful de 50 de lei/zi/persoană. Cursul pentru escaladă pe gheaţă este de 50 de lei/zi/persoană.

Grupurile de minim 10 persoane beneficiază de cazare gratuită o noapte la cabana, care este situată la poalele Retezatului, la Câmpu lui Neag, în jud. Hunedoara.

Relaţii la telefon sau mail.
va asteptam.
Din Gura in Gura